BACK

Baimahe Park

Location:  Xianyang, Shanxi, China 
Client: Fengxi New Town Development Group Co. Xi Xian
Total Area: 3.77 Hectors/ 9.31 Acres
Design: 2016-2018
Construction: In Progress
Service: Master Planing, Architecture Design, Landscape Design, Storm Water Management Design, Signage Design
Collaborated With: Design Institute of Xi An University of Architecture and Technology (XUAT), North West Studio of XUAT 
Design Team: Hui Liu, Mei Sheng, Xiaoli Wang, Qiang Gao, Juan P. Caceres, Keli Huang, Dandan Mo, Fang Wang, Fang Liu, Yuxuan Niu, Kai Du, Wei Zhang, Moises Santiago Vera Soto, Celia Fu, Michael Antkowiak, Junda He 
Baimahe Park is the National Experimental Project of China. The project is to restore the natural system on site while provide comfortable spaces to the public. LID and Green Building techniques are applied to the entire park. The performance of storm water system and native plants are to be monitored and studied after the construction. The data and results from this project will be collected and used for regional and national level research and studies. The design is a close collaboration between ATA office and Xi An University of Architecture & Technology.